Hoera! Een nieuwe website

Hoera! Een nieuwe website

Welkom bij de officiële website van de Vlaamse Kegelsport Federatie!

We zijn verheugd om u te verwelkomen op ons digitale thuis, waar we u op de hoogte zullen houden van alle spannende ontwikkelingen binnen de kegelsport in Vlaanderen. Of u nu een doorgewinterde kegelaar bent of gewoon nieuwsgierig bent naar deze boeiende sport, hier vindt u alles wat u moet weten.

Op onze nieuwe website willen we u graag uitnodigen om de kalender en starturen van al onze wedstrijden te verkennen. Deze pagina zal regelmatig worden bijgewerkt, zodat u altijd op de hoogte bent van de komende evenementen en competities in Vlaanderen. Of het nu gaat om individuele uitdagingen of teamtoernooien, u vindt hier de nodige informatie om uw kegelspel te plannen en deel te nemen aan spannende wedstrijden.

Sportieve groetjes,

VKF